Category: Uncategorized

RESTORAN MAKANAN HALAL DI HO CHI MINH CITY

December 6, 2017 No Comments by Aishah Sakinah

RESTORAN MAKANAN HALAL DI HO CHI MINH CITY . Sapa kata susah nak cari makanan halal di Vietnam? . Lebih-lebih lagi di Ho Chi Minh City, banyak makanan yang best anda boleh rasa di sini. Confirm anda tak kebuluran punya.😅🤤 . Tapi faham-faham je la ye, harga makanan halal di sini agak mahal kerana masyarakatnya […]

Read More »

RASULULLAH CONTOH SIFU BISNES TERBAIK

November 24, 2017 No Comments by Aishah Sakinah

RASULULLAH CONTOH SIFU BISNES TERBAIK Bila bercakap soal bisnes, pasti ada antara sifu-sifu atau coach perniagaan yang kita minati dan jadikan sebagai idola dalam bisnes kita. Jangan lupa juga, Rasulullah adalah idola pertama dalam hidup kita yang mengajar erti kehidupan dari segenap segi. Contohnya dalam bisnes. Bayangkan Rasulullah sejak berumur 12 tahun sudah mula berniaga […]

Read More »

TIPS PENGHANTARAN BARANG PULANG

November 21, 2017 No Comments by Aishah Sakinah

BANYAKNYA BARANG! MACAM MANA NAK BAWA BALIK NI? Bila sudah tiba di Vietnam, adalah menjadi lumrah di mana kita akan spend barangan yang banyak. Jika diikutkan, luggage untuk nak bawa pulang barangan hanya 30-40kg seorang. Bayangkan jika anda memborong telekung (0.8kg/pc) berapa pasang telekung sahaja yang boleh di bawa pulang kan? Ok di sini kami […]

Read More »

Keselamatan di Saigon, Vietnam

March 21, 2015 No Comments by khairul

Sekiranya kita bertanya, apakah perkara yang paling anda ingati tentang Ho Chi Minh? 90% pasti akan menjawab – jumlah motosikalnya!

Read More »