PERSONAL 1 – to – 1 COACHING

March 7, 2016 11 Comments by Fadzli Amin

ipad
5 PERKARA WAJIB ANDA TAHU SEBELUM BERNIAGA

  • Belum pun masuk minggu kedua dah “kering“?
  • Duit gaji habis bayar segala hutang dan keperluan harian
  • Ingin menaikkan taraf hidup diri & keluarga?
  • Nak mula bisnes, tapi bagaimana??

Pernah anda merasakan masalah di atas?

Waktu – waktu “ekonomi merundum” ini lah masanya semua orang ingin berniaga menampung kos kehidupan yang makin meningkat.

pokai

Ya, memang berniaga adalah solusi terbaik dalam menampung kos sara hidup anda, Nabi Muhammad S.A.W., pun menyarankan kita untuk berniaga

TETAPI …

Persoalan yang sering bermain di fikiran semua adalah

“AKU NAK JUAL APA?”

nakberniagatetapi1

Produk adalah perkara yang paling penting dalam setiap perancangan kerana jika tersilap memilih produk ia akan membuatkan perniagaan itu mengalami kerugian.

Selain itu ketahui juga dimanakah tempat untuk mendapatkan produk jualan kerana sekiranya mengetahui dimanakah sumber produk jualan keuntungan jualan akan boleh mengaut keuntungkan berlipat kali ganda. Produk boleh terdiri samada dari produk fizikal ataupun servis.

Ingin pelajari cara-cara membuat produk research yang berkesan?

private coach

  1. Download Ebook “Panduan Memulakan Perniagaan” di sini
  2. Tempah sesi 1-to-1 coaching bersama master trainer kami

SMS  “PRIVATE” KE 012.225.0895 untuk tempahan sesi coaching

—————————————————————————————————————————

Pengalaman kami selama 7 tahun membawa ribuan peserta ke Trip Bisnes Borong China & Vietnam berserta Seminar Bisnes Borong akan kami kongsikan bersama.

APA YANG KAMI AKAN KUPASKAN?

1.  Konsep pengenalan dan persediaan diri

  • Apa yang perlu anda ada dan siapkan sebelum mula berniaga
  • Ilmu vs Keyakinan vs Modal – mana fokus kita dahulu?

2.  Mengenali prospek pelanggan – siapa yang patut kita “Target”

  • 5 perkara utama dalam mengenali prospek pelanggan

3.  Membina “Customer Avatar”

Untitled

4.  Produk Research

  • Analisis produk yang trending
  • Tudung Fareeda vs Instant Shawl – Trending? Produk bermusim?
  • Pemilihan produk

5.  Basic Online Marketing

online

  • FB Ads?
  • Google Ads?
  • Whatsapp marketing?
  • Online

 

 

Insya Allah – kami akan pastikan anda akan temui jawapan persoalan anda.

PRODUK YANG SAYA PILIH UNTUK BISNES SAYA ADALAH ___________

Ini janji kami !!!


 

Download sekarang Ebook:


SIAPA KAMI?

a) Tuan Muhammad Khairul Rosli

tuan

  • Senior Manager Bisnes Borong China
  • Pelopor Konsep Survivor Mode di China
  • 7 tahun pengalaman Trip Bisnes Borong China

b) Tuan Mohamad Fadzli Mohamad Amin

DSC_0067edit

  • Pengurus Pemasaran Great Minds Training & Consultancy
  • Pengurus Bisnes Borong Vietnam
  • 8 tahun pengalaman di Hong Kong, China & Vietnam
  • Pakar pemasaran Internet

 

Klik di sini jika berminat

Saya Berminat !!!


 

download (1)

ANDA TAK BELAJAR APA-APA DARI KAMI?

Jangan risau, pulangan wang 100% jika anda pulang dengan tangan kosong !!!

INI JANJI KAMI


 

Hubungi no di bawah untuk sebarang pertanyaan atau tinggalkan no telefon anda di ruangan komen di bawah:

Tuan Fadzli  012 – 225 0895

Cik Aishah    011 – 1181 5331

11 Comments

  1. Shikin
    2 years ago

    Ingin mengetahui berapa bayaran bagi personal coaching?

    Reply

    • Amirah Maisarah
      2 years ago

      Terima kasih kerana berminat dengan servis yang kami tawarkan. Untuk maklumat lanjut cik puan boleh whatsapp/mesej 017 2488703 -Cik Amira.
      Kami akan memberikan detail berkenaan personal coaching kami nanti.

      Reply

  2. siti zuraida kadir
    2 years ago

    berapa bayaran yang dikenakan untuk personal caoching?no tel saya 012-5928861

    Reply

    • Amirah Maisarah
      2 years ago

      Assalamuaalaikum Puan Zuraida. Baiklah kami akan menghubungi puan dalam masa yang terdekat.

      Reply

  3. Anida bt Azman
    1 year ago

    Berminat utk tekstil Vietnam

    Reply

    • Fadzli Amin
      1 year ago

      Terima kasih Cik Puan Anida,

      mohon check email ya

      🙂

      Reply

  4. hakim
    1 year ago

    berminat personal coaching dgn trip ke vietnam..
    di vietnam lebih kepada produk pakaian je ke?
    atau pelbagai lagi produk yg berkualiti…

    Reply

    • Fadzli Amin
      1 year ago

      assalamualaikum dan salam sejahtera Tuan Hakim,

      terima kasih kerana berminat dengan Program Trip Bisnes Borong Vietnam

      Menjawab soalan tuan:
      – Produk di Vietnam lebih kepada fabrik dan pakaian “Melayu” (lelaki dan perempuan)
      – Peserta trip terdiri dari yang baru bermula atau sudah bertahun berniaga (ingin memperbesarkan perniagaan)
      – Tuan boleh:
      a) borong pakaian ready made dan jenamakan jenama tuan
      b) mencari raw material
      c) membuat production

      harap sedikit sebanyak membantu menjawab soalan tuan

      jika berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi kami di talian berikut:
      +60 11-2715 5822 (cik hanani)

      Reply

  5. Anida bt Azman
    1 year ago

    Berminat utk product jenama sendiri

    Reply

    • Fadzli Amin
      1 year ago

      Assalamualaikum cik puan Anida,

      terima kasih kerana berminat dengan program anjuran Kami di Bisnes Borong Vietnam,
      boleh cik puan berikan no contact untuk kami hubungi atau cik puan boleh hubungi kami di talian
      012-2250895

      insya Allah kami akan cuba bantu

      Reply

  6. Puan liza
    7 months ago

    Tudung dan pakaian lelaki dan wanita

    Reply

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *