Bisnes Borong Vietnam!

April 18, 2011 79 Comments by admin

Assalamualaikum warahmatullah,

Tuan Puan yang dikasihi Allah sekalian, kami di Great Minds sentiasa berdoa agar Tuan Puan berjaya di dalam setiap perkara yang dilakukan
dan sentiasa dikelilingi dengan orang-orang soleh dan solehah.

Tuan Puan yang dirahmati Allah,

Kami dengan besar hati mahu melancarkan BBV GiveAway yang pertama khas buat semua, baik Tuan Puan adalah pembaca TGSN, BisnesBorongVietnam.com, bekas peserta Guangzhou 101 dan Guangzhou 102 serta semua individu hebat di luar sana yang berminat.

GiveAway ini adalah bersempena dengan pelancaran destinasi borong baru iaitu Saigon, Vietnam. Great Minds menawarkan dua lagi program menarik buat usahawan-usahawan Muslim iaitu Saigon 101 dan Saigon 102.

Google Image: Saigon sebuag bandaraya di Selatan Vietnam. Ia juga dikenal sebagai Ho Chi Minh.

Saigon 101: Kursus separuh hari yang diformulasi khas buat usahawan-usahawan yang berminat untuk memborong di Vietnam. Peluang perniagaan yang terdapat di sana, produk-produk yang boleh diborong, proses membawa barang-barang pulang ke Malaysia dari Vietnam dan bermacam-macam lagi akan dikongsi bersama di dalam Saigon 101 ini.

Saigon 102: Program 3D/2N ini disusun khas untuk memahirkan para pemborong untuk bergerak di Bandar Saigon menggunakan kaedah “Survivor Mode”.

Siapakah yang wajib pergi memborong di Vietnam?

1. Peniaga Pakaian Muslimah

2. Peniaga barangan Haji dan Umrah

3. Peniaga Baju Kanak-kanak (perempuan terutamanya)

4. Peniaga Kain Pasang

5. Peniaga Tudung Lycra

6. Mahu menempah pakaian “Own Label” di Vietnam

7. Penjual Pakaian berjenama lelaki/wanita – Over-run Stock/Immitation

 

Google Image: Salah sebuah Plaza Borong di Vietnam

Hadiah lumayan menanti anda bersempena dengan pelancaran ini.

Google Image

Menangi Ground Pakej Memborong ke Guangzhou dan Saigon serta hadiah-hadiah lain berjumlah RM4000!

Hadiah Utama: 1x Ground Package Guangzhou 102

Kedua: 1x Ground Package Saigon 102


Ketiga: 2x Digital Al-Quran Pen Reader


Keempat: 2x Guangzhou 101: Kursus Borong China + 2x Saigon 101: Kursus Borong Vietnam

Saguhati: 10 hadiah misteri bernilai RM50


Mahu tahu bagaimana anda boleh memenangi hadiah-hadiah menarik ini? Nantikan Majalah NUR keluaran Mei 2011 yang akan berada di pasaran tidak lama lagi. Di sana dinyatakan langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk melayakkan tersenarai sebagai calon-calon untuk memenangi semua hadiah di atas. Di dalam Majalah NUR Mei juga akan disertakan kupon diskaun RM30 bagi program Guangzhou 101 dan Saigon 101. Selain itu, maklumat berkenaan GiveAway akan boleh diperoleh dari Page Rasmi GGC GiveAway di link berikut:

http://bit.ly/BisnesBorongGiveAway

Nantikan pengumuman-pengumuman menarik kami yang akan datang dibawakan khas oleh The Great Guangzhou News! Jangan ketinggalan.

Terima kasih dan salam hormat.

p/s- Trip Borong China: Guangzhou 102 5-9 Mei sudah penuh

p/s/s- Trip Borong China: Guangzhou 102 2-6 Jun sudah penuh

p/s/s/s – Trip Borong China:Guangzhou 102 16-20 Jun ada beberapa kekosongan sahaja.

Daftar sekarang jika tidak mahu melepaskan peluang memborong untuk Jualan Sempena Ramadhan dan Syawal.


79 Comments

  1. puteh
    1285 days ago

    slm,
    sy berminat utk sertai kursus ke saigon vietnam,
    leh bg detail selanjutnyer..tq

    Reply

    • admin
      1271 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih atas soalan yang diajukan. Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan Trip Borong Vietnam.
      Terima kasih.

      Reply

  2. Linda
    1271 days ago

    Saya ingin tahu details tentang Saigon 102….termasuk bayaran nya…tq

    Reply

    • admin
      1271 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan,

      Terima kasih atas soalan yang diajukan. Kami sudah mengemail Cik Puan berkenaan Trip Borong Vietnam. Terima kasih.

      Reply

  3. nani
    1269 days ago

    As Salam

    Saya berminat mengetahui detail ttg trip to vietnam n bayaran.

    TQ

    Reply

  4. zafran
    1262 days ago

    Assalamualaikum..
    Hantarkan saya detail mengenai trip borong vietnam.
    Terima kasih…

    Reply

  5. ida
    1262 days ago

    salam,

    saya berminat nak tahu pakej borong ke vietnam.

    bila tarikh nya

    Reply

  6. Sabrina
    1261 days ago

    Saya ingin tahu tentang Saigon 102….termasuk bayaran dll…tq

    Reply

  7. rizal
    1261 days ago

    salam,
    saya nak tanya pakage utk Saigon 102 utk 2 org. berapa yea?

    Reply

  8. Maa
    1257 days ago

    Salam…

    Saya nak tahu kalau saya nk mulakan perniagaan sbg contoh perniagaan kain, berapa modal permulaan yg saya perlu ada.
    maksud saya berapakah jumlah wang yang sepatutnya saya bawa.

    terima kasih

    Reply

  9. kak ana
    1255 days ago

    Salam, berapa kos trip ke saigon dan bila yang terdekat. Terima kasih

    Reply

  10. shikin
    1255 days ago

    salam encik..

    saya ingin tau keseluruhan fee yg perlu dibayar bagi trip Saigon 102 pada 11-13 June ini..ada lagi kekosongan ker?berminat nak pergi ke sana :) )..tq

    Reply

  11. ana
    1254 days ago

    boleh tau lebih detail + harga utk package saigon 101 dan 102.tq

    Reply

  12. hendrawati83
    1249 days ago

    salam, saya sudah mendaftar untuk trip ke guangzhou pada 16-20 Jun nanti, sekarang saya ingin tahu mengenai trip ke Saigon untuk bulan Julai pula. boleh emelkan pada saya harga pakej nye ASAP… Tq Tim GM

    Reply

  13. Abed
    1247 days ago

    slm,
    sy berminat utk sertai kursus ke saigon vietnam,
    leh bg detail selanjutnyer..tq
    ASAP…
    Saya ada group yang berminat ke sana…

    Reply

  14. sobri
    1235 days ago

    sila bagi maklumat ke vietnam ye..b’minat utk prgi utk bisnes

    Reply

  15. ayu
    1233 days ago

    salam..sy nk tau lebih details ttg saigon 101.blh emelkn quotation & pakej ni dgn details x?

    tq

    Reply

  16. Zef
    1227 days ago

    Assalammualaikum,saya nk tahu mengenai Saigon on 9th July nnt?

    Reply

  17. ARIFF NIZAM ARIFFIN
    1224 days ago

    Assalamualaikum,
    saya amat berminat untuk membeli secara borong – pakaian kanak-kanak dan juga kasut, boleh bagi detail tentang benda ni kat vietnam

    Reply

  18. Zainon
    1222 days ago

    Salam. Berapa kos untuk ke Vietnam dan bilakah masa yg terdekat ke sana?

    Reply

  19. faiza
    1220 days ago

    saya berminat dgn kursus borong ni, sy perlukan detail mengenai pakej borong china & saigon sebagai rujukan untuk membuat perancangan jenis bisnes/barang yg akan sy jual kelak..

    terima kasih.

    Reply

    • admin
      1220 days ago

      Assalamualaikum Cik Puan yang dirahmati Allah,

      Semua maklumbalas di atas sudah kami emel. Semoga emel kami menjawap segala persoalan Cik Puan semua. Sekian kami suka!

      Reply

  20. adi
    1211 days ago

    Assalamualaikum,
    sy peniaga telekung, beg dan kasut.. kebiasaannya sy kirim pada kawan2 yg bercuti ke Vietnam… kali ini sy sendiri ingin tahu jika sy ingin membeli barang borong di sana serta kaedah penghantaran yang selamat dan jimat. Bole beri pendapat pada saya.
    tq.
    wsalam.

    Reply

  21. INTAN SHAFINAS
    1207 days ago

    Salam,

    Mintak tolong hantarkan detail untuk trip ke Vietnam termasuk harga dan tarikh. Tq

    Reply

  22. abby
    1200 days ago

    assalamualaikum,

    saya ingin sertai trip borong di vietnam dan guangzhou. bile dan berapa cost keseluruhan utk ke sane?. boleh tak email saya detail?

    tq

    Reply

  23. zaa
    1200 days ago

    Pm sy psl saigon..berminat ni

    Reply

  24. Mohd Fuad
    1127 days ago

    Salam tuan,

    Mohon beri info detail tentang saigon 101 dan saigon 102 untuk tahun ini. terima kasih banyak.

    Reply

  25. Ramli Noor
    1111 days ago

    Assalamaulaikum,

    Boleh saya dapatkan maklumat untuk:- 1) Bila tarikh kursus borong china yang akan datang dan berapa cost yang saya perlu sediakan
    2) Bila trip borong china & berapa cost yang perlu disediakan oleh peserta.

    Wassalam

    Reply

  26. ANGELINE LILY TANGIL
    1110 days ago

    saya berminat degn rombongan ke saigon berapa semua kos???????

    Reply

  27. noor fazilah zain
    1099 days ago

    sy berminat utk sertai kursus ke saigon vietnam,
    bloeh bg detail selanjutnya..dn saya ingin tahu tentang Saigon 102….termasuk bayaran dll…tq

    Reply

  28. Nurul Ashikin Mahat
    1088 days ago

    Sila email detail utk Saigon 102

    Reply

  29. shamizi
    1085 days ago

    assalamualaikum
    saya dah habis baca panduan memborong di China terbitan PTS. buku yg menarik, tahniah.
    utk Saigon, mcm mana nak dapat maklumat lengkap mcm yg terkandung dlm buku tu? harap e mail sebarang maklumat yg ada. tk

    Reply

  30. Rizal
    1082 days ago

    Saya berminat tentang kursus mengenai vietnam brapa harganya

    Reply

  31. norkhaizan
    1075 days ago

    saya berminat nak join…email maklumat lanjut :zan_norkhaizan@yahoo.com

    Reply

  32. Enhanioto
    1073 days ago

    Terima kasih atas informasi menarik

    Reply

  33. Lia
    1066 days ago

    Assalam..

    Tolong email sy cost keseluruhan untuk trip ke Saigon. Sy nak memulakan online biz kain..berapa jumlah wang yg perlu dibawa. t.kasih

    Reply

  34. Lisa
    1059 days ago

    Salam,

    Adakah perlu untuk sertai Saigon 101 dahulu sebelum boleh mengikuti trip Saigon 102?
    Berapa pakej untuk trip tu? Hajat di hati mahu ke sana untuk tahun depan..=)

    Terima kasih

    Reply

  35. rozita
    1059 days ago

    nk tahu date Saigon 102 utk Jan -Mac 2011…tq

    Reply

  36. Yanie
    1039 days ago

    Slm,

    Mohon emel details utk trip ke vietnam and china utk thn 2012. Sy nk mulakan perniagaan pakaiaan bayi/kanak-kanak.

    Reply

  37. biha
    1035 days ago

    salam,

    mohon untuk email mengenai detail, trip ke vietnam…terima kasih

    Reply

  38. wanie
    1027 days ago

    please email me cost trip to vietnam n when 2012 trip will be start???

    Reply

  39. AZLINA
    1025 days ago

    slm,
    sy berminat utk sertai kursus ke saigon vietnam,
    leh bg detail selanjutnyer..ttg harga n pakej ke sana..tq

    Reply

  40. zafira
    1002 days ago

    salam…..mohon bagi info detail tentang bisnes borong di vietnam dan mcm mane sy boleh joint…..sy berminat untuk menyertai program ini…

    Reply

  41. Feza
    998 days ago

    salam….

    saya berminat mengenai saigon….boleh hantar detail kepada saya…terima kasih

    Reply

  42. lin
    986 days ago

    Ada trip Borong ke Vietnam? Kasi details

    Reply

  43. aishah
    984 days ago

    boleh berikan saya maklumat lengkap tentang trip ke Vietnam 2012 atau Saigon 101 dan Saigon 102 termasuk kos keseluruhan trip.

    Reply

  44. nasuha
    980 days ago

    Minta tolong hantarkan detail untuk trip ke Vietnam termasuk harga dan tarikh pada tahun ini. Tq

    Reply

  45. Hamzah Fansury
    978 days ago

    Assalamu’alaikum & salam sejahtera kepada semua Tim Great Minds.

    Saya & isteri saya baru nak memulakan bisnes jual pakaian tetapi belum tahu macam mana nak bermula. Saya amatlah berbesar hati sekiranya pihak tuan dapat email kepada saya info tentang kursus persediaan borong di Vietnam & juga info trip borong di Vietnam sekali dgn kos anggaran perbelanjaan keseluruhan. Diharap pihak tuan dapat membantu kami berdua. Terima kasih.

    Reply

  46. Marina
    977 days ago

    Salam
    Sy akan ke vietnam, boleh bg details pakej borong 3d2n..
    Thanks

    Reply

  47. filza
    952 days ago

    Salam, mohon maklumat berserta bayaran untuk pemborong ke veitnam

    Tq

    Reply

  48. amy fauzila
    950 days ago

    salam tuan,
    sila bg detail berkenaan saigon 102
    saya amat berminat untuk pergi ke sana
    serta sertakan sekali ittenary untuk package tersebut
    insyaallah, saya amat berminat untuk menyertainya
    jangan lupa beritahu berapa kos nya ye…

    Reply

  49. shahraduan
    950 days ago

    berapa kos ke vietnam secara keseluruhannya?

    Reply

  50. azikha
    938 days ago

    salam.

    Mohon email trip ke vietnam.Berminat sangat.Baru Nak Belajar Borong2 Ni..Sebelum ni niaga kecil2 jek.

    TQ

    Reply

  51. nabila
    927 days ago

    ingin tahu lebih lanjut tntg trip dan harga yee.tq

    Reply

  52. Yuzz
    923 days ago

    Tolong beri maklumat trip borong ke saigon, kos bayaran, barang2 yang ada dan tarikh trip..terima kasih

    Reply

  53. nurdiana
    913 days ago

    Sila email maklumat lanjut ttg program borong ke saigon..

    Reply

  54. eqyn abd jalil
    903 days ago

    as salam,
    saya berminat dgn trip borong vietnam. detail pls. tQ

    Reply

  55. alina caseh
    892 days ago

    saya juga berminat untuk mengikuti kursus memborong ke veitnam

    Reply

  56. sara
    879 days ago

    Tuan, saya ingin maklumat lanjut berkaitan trip ke vietnam pada 8 jun ini..

    adakah 1st timer yg baru nk brjinak dgn dunia bisnes sesuai utk pergi trip ini?

    brpkah harga pakej?

    Reply

  57. emy
    871 days ago

    plz email bila masa terdekat trip to saigon ??….beserta kosnyer sekali yer….
    apakah kos dan bilakan terikah yang diakadakan dan lkasi untuk kursus saigon 101 dan 102 yea??
    thanks

    Reply

  58. Ziana
    858 days ago

    Salam..tolong email saya mengenai trip ke Saigon.TQ

    Reply

  59. Sya
    851 days ago

    Sy berminat.. Blh bgtau sy brp harga pakej ni n brp budget utk ke sana.

    Reply

  60. Gaban
    847 days ago

    ada tak plan nak buat kursus serupa di KUCHING?

    Reply

  61. qairi
    846 days ago

    sangat berminat utk ikut trip ke vietnam. boleh beri detail?

    Reply

  62. Shahid
    844 days ago

    Assalamualaikum..
    Saya berminat,
    Minta diberikan segala info yang ada kepada saya.

    Terima Kasih.

    Reply

  63. nurhafizah mohamad nor
    831 days ago

    salam,
    saya beminat dengan trip borong ke vietnam.boleh emailkan details package?

    Reply

  64. fadhila
    817 days ago

    salam..bole bagi detail tentang trip ke vietnam. Berminat pergi kesana untuk bisnes.tq

    Reply

  65. banun
    779 days ago

    salam… boleh bagi detail ttg trip ke vietnam

    Reply

  66. hadi
    768 days ago

    salam,
    saya berminat dan ingin mengetahui detail trip borong ke vietnam.

    Reply

    • admin
      767 days ago

      Waalaikumussalam Tuan yang budiman, Alhamdulillah emel telah kami titipkan. kami suka!

      Reply

  67. syam
    751 days ago

    salam,
    saya berminat dan ingin mengetahui detail trip borong ke vietnam

    Reply

  68. rahmat
    743 days ago

    salam,
    saya berminat dan ingin mengetahui detail trip borong ke vietnam.bg detail maklumatnya..tq

    Reply

  69. zul
    741 days ago

    Assalam tuan..saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut lagi mengenai trip ke vietnam..terima kasih.

    Reply

  70. izzudin
    726 days ago

    salam,
    saya berminat dan ingin mengetahui detail trip borong ke vietnam.harap dapat pergi kursus dalam masa terdekat

    Reply

  71. myra
    726 days ago

    assalammualaikum,

    saya berminat nak join trip ni..boleh emailkan detail beserta kos.TQ

    Reply

  72. aida
    686 days ago

    Salam, boleh emailkan saya package dan harga untu trip ke Saigon?
    Terima Kasih.

    Reply

  73. saiful bahari
    683 days ago

    pls ….hantar detail 102 pekej… saya berminat segalanya …tq

    Reply

  74. Jubah Dress
    432 days ago

    Kadang2 dalam penulisan … kita akan buat org lain teruja …
    tahniah awak .. memang blog awak mengujakan :)

    Reply

  75. Jubah Murah
    424 days ago

    Terus terang saya kater… blog nie .. memang terbaikklahhh :)

    Reply

Post a Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *