TRIP BORONG VIETNAM

5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMBORONG DI VIETNAM

Post ini kami khususkan buat anda yang :

  • Baru nak mulakan bisnes pakaian
  • Dah lama sangat jadi agen stokis/dropship 
  • Dah lama berniaga, nak kembangkan bisnes
  • Nak mulakan pakaian jenama sendiri
  • Dah/Nak buat bisnes aksesori motor

Dengan pengalaman kami selama 9 tahun menguruskan Program Trip Borong Vietnam dan dalam itu sudah hampir 1,500 orang peserta trip kami dah bantu anda dalam MISI MEMBORONG DI VIETNAM

Kami pasti anda mempunyai masalah berikut:

  • Nak mulakan bisnes tapi nak produk yang lain dari yang lain dari yang ada di pasaran tempatan
  • Terlalu banyak masalah bila jadi stokis/agen produk jenama orang ni – tak ada stok, agen lain main harga, komisen kadang tak berbaloi dengan usaha
  • Dah tiba masa untuk kembangkan bisnes dengan memplebagaikan produk yang berkualiti tinggi dan yang pasti mampu untung.

Bila fikirkan masalah di atas, memang tak jadi kerja kita kan? Masalah yang seperti tiada penghujungnya. Di sebabkan ini juga lah yang nak berniaga sampai sekarang masih belum berniaga.…

Anda cuba bayangkan …

warehouse
  • Jika anda baru nak berniaga produk pakaian ni, anda akan dibawa ke “lubuk-lubuk” produk pakaian yang ternyata memukau, berkualiti dan  yang penting, mampu untung. 
  • Ditambah pula dengan trainer yang akan membimbing anda untuk jenis produk yang bersesuaian dengan bajet, perancangan dan juga golongan sasaran anda. 
  • Terlalu banyak masalah bila jadi stokis/agen produk jenama orang ni – tak ada stok, agen lain main harga, komisen kadang tak berbaloi dengan usaha
brand
  • Dari sibuk jual barang orang, kami akan tunjukkan cara sebenar untuk memulakan produk jenama sendiri dengan kos yang minima. 

Samada anda ingin produk yang “ready-made” atau anda punyai design sendiri, semuanya boleh di Vietnam

low price
  • Ramai yang berniaga di pasaran tempatan ni, ternyata produk mereka sama sahaja jika dibandingkan dengan peniaga lain dan bila produk anda sama, kebarangkalian untuk berlakunya perang harga sangat tinggi. 
  • Anda adalah seorang peniaga aksesori motor, hanya berniaga online di shopee, Lazada jer. Disebabkan anda punyai design seperti cover set, sticker dan juga aksesori yang lain dari yang ada di pasaran anda pasti akan jadi tumpuan hasil memborong dari Vietnam.
stress

Bila kami dah cerita di atas ni, takkan anda masih nak terfikir-fikir lagi. Orang lain dah mulakan bisnes impian anda masih terfikir-fikir

Dah … tak perlu fikir lagi jom sertai TRIP BORONG VIETNAM kami.

Di bawah ini kami ceritakan 5 sebab mengapa anda perlu memborong di Vietnam untuk bisnes anda bersama kami.

1. PENGALAMAN

Kami berpengalaman luas – sudah hampir 90 trip borong Vietnam telah kami uruskan sejak 2010 dan dalam itu sudah seramai hampir 1,500 usahawan telah mengikut trip kami.

Syarikat kami (G Minds Group Sdn Bhd) adalah syarikat berdaftar (No. syarikat 923664-X) yang ditubuhkan untuk membantu usahawan bumiputera dalam pengendalian memborong produk di Vietnam dan China.

Anda tak perlu risau dan was-was dengan cara kami menguruskan trip ni yang mengikuti segala etika dan protocol yang ditetapkan oleh Kedutaan Malaysia di Vietnam.

Bukan seperti individu-individu yang membuat servis serampang dua mata – niat untuk shopping diri sendiri tetapi dalam masa yang sama ingin mengaut keuntungan lebih dengan membuat trip sampingan – harus diingat trip seperti tidak terlindung di bawah insuran jika berlaku sebarang perkara yang tidak diingini.

2. SUPPLIER BUTIK TERKENAL

Tahukah anda: Hampir 80% butik terkenal di negara ini bermula dengan memborong di Vietnam. Jika mereka ini memulakan dan ada yang masih mengambil supply dari Vietnam, mengapa anda tidak mahu ke sana?

Design Yang Up-to-date : Walaupun masyarakat Vietnam tidak berpakaian seperti kita, namun mereka tetap mengikuti perkembangan fesyen kita.

Kadang mereka lebih advance dari segi design apa yang bakal “hot” raya tahun ini.

3. NETWORK SUPPLIER

Rangkaian Supplier yang luas – Seperti (1) di atas, disebabkan pengalaman kami yang luas, maka kami mempunyai senarai supplier yang ramai. 

Bila anda ke Vietnam, mungkin anda Nampak setiap peniaga sama sahaja dari segi produk jualan tapi tahukah anda setiap peniaga mempunyai kelebihan masing-masing. 

Bagaimana anda nak tahu semua itu jika tidak dibimbing oleh sesorang yang berpengalaman dan mahir selok belok borong Vietnam.

4. BELAJAR SEKALI JER

Survivor Mode – Dalam trip ini peserta akan di terapkan dengan konsep survivor – anda akan diajar cara-cara untuk survive, cara untuk deal borong, cara untuk bawa balik produk borong. Semuanya memudahkan anda untuk anda pergi sendiri next time dan tak perlu terikat dengan kami lagi.

FAKTA: Seramai 7 dari 10 peserta akan pergi sendiri selepas mengikuti trip kami. Mudah kan?

INFO TRIP BORONG VIETNAM

Pakej Trip Borong Vietnam

Tarikh trip borong Vietnam

22-24 Mac 2019

19-21 Apr 2019

19-21 Jul 2019

16-18 Ogo 2019

20-22 Sep 2019

18-20 Otk 2019

15-17 Nov 2019

20-22 Dis 2019

Info Penerbangan

Trip borong Vietnam ini akan menggunakan perkhidmatan Air Asia dan butiran flight adalah seperti berikut:

Kuala Lumpur (KUL) – Ho Chi Minh (SGN)

KLIA2

Tarikh :         Seperti di atas

Flight No. :   AK526

Waktu :        1155 pagi

 Ho Chi Minh (SGN) – Kuala Lumpur (KUL)

KLIA2

Tarikh :         Seperti di atas

Flight No. :   AK523

Waktu :        420 ptg

Dengan pakej ini anda tak perlu lagi runsing tentang makan, transport, tempat tinggal … semuanya disediakan. Hanya perlu bawa duit untuk shopping/borong sahaja.

Apa kata mereka yang dah join trip borong Vietnam kami?